fbpx

Akut træfældning inden stormen rammer eller hvis skaden er sket

Akut træfældning

Schultz Træfældning dækker Midt- og Vestjylland, hvor vi rykker ud og hjælper dig med akut træfældning. Hvis der er stormvarsel og du ikke har ro i maven over et eller flere træer på din grund, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan rykke ud med kort varsel og hjælpe inden stormen rammer.

Fjernelse af træer væltet i stormvejr

Hvis skaden er sket og du står med et eller flere træer, som er væltet i kraftig blæst eller storm, rykker vi ud og klarer opskæring og oprydning. Der kan være store spændinger i væltede træer. Vi foretager altid en grundig vurdering, så dine træer bliver fjernet sikkert og forsvarligt.

Vær på forkant inden næste storm

Er du i tvivl, om du har risikotræer, du bør få fældet inden næste storm, giver vi gerne en professionel vurdering af træernes sundhed. Du kan være nok så glad for træerne, men hvis de er ramt af sygdom, er de svage og mere udsatte i stormvejr. Hvis de samtidig er placeret uheldigt i forhold til dit hus eller andre bygninger, bør du altid få dem fældet. Det vil din forsikring helt sikkert også være enig i.

Risikotræer kræver professionelt udstyr

Risikotræer er ofte vanskelige at fælde, hvis de er placeret tæt på bygninger og måske endda hælder i retning mod bygningerne. Det kræver det nødvendige udstyr og viden, at fælde sådanne træer sikkert. Schultz Træfældning tager ingen chancer, og har altid sikkerhed for mennesker, huse og omgivelser som top prioritet.

Ring altid for assistance til akut træfældning

Når du kontakter os, får vi afklaret, hvad du skal have fældet inden en kommende storm eller hvilken skade der er sket og hvordan vi kan hjælpe dig med at få træerne fjernet forsvarligt.  vi kan hjælpe dig med akut træfældning. Ring på tlf. 21 72 72 04.

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring, har fældet flere tusinde træer og har derfor en bred viden indenfor vores branche.

Du kan være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.