fbpx

Akut træfældning hvis træer er væltet i stormvejr

Akut træfældning

Schultz Træfældning dækker området Midt- og Vestjylland, og vi står klar til at hjælpe dig med akut træfældning. Hvis der er varslet storm, og du er bekymret for træerne på din grund, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan rykke ud med kort varsel og hjælpe inden stormen rammer.

Fjernelse af træer væltet i stormvejr

Hvis uheldet er ude, og du står med træer, der er væltet i kraftig blæst eller storm, rykker vi ud og sørger for opskæring og oprydning. Væltede træer kan have store spændinger, og derfor foretager vi altid en grundig vurdering for at sikre, at fjernelsen sker sikkert og forsvarligt.

Vær på forkant inden næste storm

Er du i tvivl om, hvorvidt du har træer med risiko for at vælte under den næste storm, tilbyder vi gerne en professionel vurdering af træerne og vores anbefalinger til hvilke du bør få beskæret eller fældet.

Risikotræer kræver professionelt udstyr

Fældning af risikotræer kan være vanskeligt, især hvis træerne er tæt på bygninger eller måske hælder i retning mod dem. Det kræver specialistviden og det rette udstyr at fælde sådanne træer sikkert. Hos Schultz Træfældning tager vi ingen chancer, og sikkerheden for mennesker, huse og omgivelser er altid vores højeste prioritet.

Ring altid for assistance til akut træfældning

Du kan altid ringe til os for assistance til akut træfældning på tlf. 21 72 72 04.g på tlf. 21 72 72 04.

Video af vores arbejde

Se korte klip fra nogle af de mange opgaver vi har løst i hele Midt- og Vestjylland.

Træfældning og beskæring 

Med årtiers erfaring og ekspertise inden for træfældning, topkapning, beskæring og stubfræsning, hjælper vi dig. 

Vi er professionelle og sikrer opgaven bliver løst sikkert og effektivt, så du er tilfreds.