fbpx

Det lokale og professionelle valg 

Schultz Træfældning er en virksomhed med mange år i træbranchen. Vi har både erfaringer fra håndværksfaget og som skovmænd, og derfor kender vi både til den rigtige håndtering af maskiner, og vi har stor erfaring med de mange forskellige metoder, man kan bruge til at løse de forskellige opgaver.

Vi går til enhver opgave med omtanke og præcision, og vi løser alle opgaver grundigt og med sikkerheden i top. Ingen opgaver er for store eller for små, vi løser alle slags opgaver – også de store og komplicerede af slagsen.

Efter mange år i branchen ved vi, hvordan vi bedst løser netop din udfordring. Derfor kan du trygt overlade både træfældning og træbeskæring til os – uanset om det gælder et fritstående træ i haven, et træ, der er i vejen for el-ledninger, eller hvis et træ er begyndt at gøre skade på husets facade.

Kontakt os på tlf. 21 72 72 04 eller mail kontakt@schultztræ.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med netop din udfordring.

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring med håndværk, landbrug og skovmandsarbejde, og vi har derfor en bred viden indenfor vores branche. 

Du kan derfor være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.