fbpx

Stubfræsning

Professionel stubfræsning

Hos Schultz Træfældning går vi altid meget op i, at kvaliteten af vores ydelser er i absolut topklasse. Vi sørger for, at du ved at bestille en stubfræsning hos os får en professionel behandling af vores dygtige og erfarne fagfolk.

Vores professionelle stubfræser sørger altid for et godt resultat, og med dens forholdsvis smalle bredde har den mulighed for at komme rundt i selv små haver.

Vi klarer både små og store opgaver, og du har altid mulighed for at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud og for at høre, hvordan vi bedst løser netop din opgave.

 

Hvorfor er stubfræsning en god idé?

Træet er væk i haven, og nu står stubben tilbage og generer. Den er i vejen hver gang, der skal slås græs, eller også kunne området bruges til den terrasse i haven, som I altid har drømt om.

Men det kan være både uoverskueligt og måske endda umuligt at fjerne selv, når de rette værktøjer ikke er i orden. Det er også tidskrævende og tager tid fra de mange andre haveprojekter, som ligger og lurer i løbet af året.

Schultz Træfældning står klar til at hjælpe og stubfræse, hvis du har en eller flere stubbe i haven, der skal fjernes. Det kan både være efter et fældet træ, eller hvis I har fjernet en hæk. Vi gør det pænt, så du efterfølgende har mulighed for at bruge området i haven til noget nyt.

Fordelen ved en stubfræsning, udover at det giver plads på græsplænen eller til en ny terrasse, er, at det er en skånsom metode til at få fjernet stubbe og rødder. Det gør, at du efterfølgende får mulighed for både at så græs på området, men også at genplante et træ.

 

 

Hvordan foregår en stubfræsning?

Vores stubfræsning er af højeste kvalitet og klares, så du efterfølgende har mulighed for at bruge området til et ekstra udeareal.

Til vores stubfræsning tilbyder vi vores professionelle, selvkørende og radiostyret stubfræser på bånd. Den kan nemt bortfræse alle slags stubbe, ligesom den også nemt klarer stubfræsning af både hække og stauder.

Størrelsen på stubben er ligegyldig for vores stubfræser, der er konstrueret til at klare mange typer af stubbe i mange forskellige størrelser. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan klare netop din opgave.

Vores stubfræser er utrolig fleksibel, så den har mulighed for at komme rundt i selv små og snævre haver. Maskinen behøver kun 70 cm i bredden, og da den kører på larvefødder, kan den nemt komme frem, selvom der er ujævnt terræn.

 

Stubfræser smal indgang

 

Få et uforpligtende tilbud på stubfræsning

Hvis du har brug for hjælp til en stubfræsning i din have og har brug for råd og vejledning til, hvordan det skal gøres, skal du endelig bare kontakte os. Vi vil altid give et uforpligtende tilbud på netop dit projekt eller svare på alle de spørgsmål, du har. Send gerne en SMS til 21 72 72 04, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring, har fældet flere tusinde træer og har derfor en bred viden indenfor vores branche.

Du kan være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.