fbpx

Træfældning i Holstebro

Schultz Træfældning er dit lokale træfældningsfirma i Holstebro. Vi er beliggende i Ulfborg, og vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt, store som små. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud og god rådgivning.

 

Din lokale træfældningsvirksomhed i Holstebro

Bor du i Holstebros nabobyer som Ulfborg, Aulum eller Haderup? Så skal du vælge Schultz Træfældning til dine haveopgaver. Vi er eksperter i træfældning og træbeskæring, og med en lang erfaring indenfor træindustrien og håndværksfaget ved vi, hvilke metoder vi skal anvende for at løse din opgave på bedste og mest forsvarlige vis.

 

Professionel og erfaren træfældning i Holstebro

Når det gælder diverse opgaver indenfor træfældning og træbeskæring i Holstebro, er Schultz Træfældning det sikre og professionelle valg. Vi er erfarne indenfor vores felt, og denne erfaring forgrener sig i både håndværkerindustrien og træbranchen. Skal det store, gamle træ i haven, der skygger for sommerens sol, fældes? Eller er det i vejen for el-ledningerne? Uanset hvilken problemstilling du står med, er vi klart til at hjælpe.

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring, har fældet flere tusinde træer og har derfor en bred viden indenfor vores branche.

Du kan være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.