fbpx

Træfældning i Struer

Schultz Træfældning er din lokale træfældningsvirksomhed i Struer. Hvad end du har brug for hjælpe til træfældning, beskæring eller bortskaffelse af træ, brænde og greneaffald, står vi til rådighed. Vi har mange års erfaring i både træ- og håndværksbranchen, og vi har således de nødvendige værktøjer og kompetencer til at finde den helt rigtige løsning på dine udfordringer.

 

Din lokale træfælder i Struer

Uanset om du bor i Bremdal, Fousing, Humlum eller andre byer i nærheden af Struer, kan vi være behjælpelige. Virksomheden er beliggende i Ulfborg, ca. 30 kilometer fra Struer, så vi kan derfor på kort tid løse din udfordring, og vi hjælper dig gerne af med greneaffald eller andet. Vi har gennem årene hjulpet rigtig mange kunder i Struer og omegn, og vi kan også nemt hjælpe dig.

 

Erfaren træfælder i Struer

Når du skal have fældet eller beskåret dine træer, er det vigtigt, at det gøres med de rigtige teknikker og metoder. Bliver det gjort forkert, risikerer du ikke kun, at det visuelle resultat bliver dårligt – du risikerer også, at træet går ud.

Med vores mangeårige erfaring i branchen har vi efterhånden prøvet lidt af hvert. Derfor er der ingen opgave, der er for stor eller for lille, og selv de store og komplicerede opgaver udfører vi på bedste vis med omtanke og præcision. Derfor kan du trygt overlade dine opgaver til os. Vi klarer både beskæring og fældning af trænerne i din have.

Vi er klar til at hjælpe dig med præcis det, du har brug for hjælp til. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Video af vores arbejde

Se korte klip fra nogle af de mange opgaver vi har løst i hele Midt- og Vestjylland.

Træfældning og beskæring 

Med årtiers erfaring og ekspertise inden for træfældning, topkapning, beskæring og stubfræsning, hjælper vi dig. 

Vi er professionelle og sikrer opgaven bliver løst sikkert og effektivt, så du er tilfreds.