fbpx

Flishugning af grene og mindre stammer

Flisning af grene og mindre træstammer

Schultz Træfældning har egen flishugger, der kører på larvefødder, så den ikke trykker fliser og græs. Flishuggeren er så smal, at den kan køre ind og rundt i langt de fleste haver. 

Når vi hjælper dig med træfældning eller beskæring, har du altid mulighed for at tilvælge flisning af grene og mindre træstammer op til 17,5 cm. i diameter. 

Uanset om du selv kan bruge flisen eller vi skal tage den med til genanvendelse, sparer det ved de fleste opgaver en del timers arbejde.

Grene fylder meget. Ofte ser det ikke så voldsomt ud på træet, men de fleste bliver overraskede over omfanget, når de lander på jorden.

Flisning reducerer mængden og samtidig får du glæde af de mange gode muligheder, der typisk er for at du kan anvende flisen til havebede eller stier. 

Har du pladsen, kan du også vælge at beholde træflisen i en stor bunke, som formulder og gavner biodiversiteten, dyr og insekter.

Kontakt os på tlf. 21 72 72 04, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med flisning af grene. 

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring, har fældet flere tusinde træer og har derfor en bred viden indenfor vores branche.

Du kan være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.