fbpx

Bortskaffelse af træ og grene

Klimavenlig bortskaffelse af træ og grene

Schultz Træfældning hjælper gerne med bortskaffelse af træ og grene efter træfældning og beskæring. Træ er et naturmateriale, som det er muligt at genanvende til fx opvarmning med brændeovn, træflis i din have og planker til borde og hylder.

Har du en god fysik og tiden til selv at klare bortskaffelse, er det en mulighed for at spare penge. Omvendt kan der også være mange gode grunde til, at du ikke selv kan eller vil stå for oprydning og bortskaffelse. I de tilfælde giver vi en fast pris på at udføre det.

Du kan også vælge en løsning, hvor vi arbejder sammen omkring bortskaffelse. Fx at vi skærer træet op i mindre stykker, som du selv fjerner og anvender, fx til brænde. Mindre stammer og grene kører vi gennem vores flishugger, så du får en bunke træflis, du kan anvende som du har lyst i din have.

Træflis til din have

Du har sikkert steder i din have, hvor du med fordel kan bruge træflis. Det er godt til bede, hvor planter og blomster får glæde af de mange gode egenskaber og du sparer arbejdstimer, når bedene bliver lettere at vedligeholde. Stier og andre udendørs arealer kan også have gavn af et lag træflis for at skåne jorden under.

Du kan også vælge at beholde træflisen i en bunke, der langsomt formulder til glæde for biodiversiteten, dyr og insekter. Vores flishugger kan komme rundt de fleste steder, så bunken bliver placeret direkte hvor du ønsker den på din grund og du slipper for besvær med flytning.

Træ til opvarmning med brændeovn

Har du brændeovn kan du få skåret træet op i længder, der passer til din brændeovn. Det kan også være, du har familie eller venner, der ønsker at aftage træet, hvis det er skåret op i stykker, der er lette at håndtere, typisk 25-30 cm. Ønsker du ikke selv at aftage træet til brænde, har vi aftaler med flere forskellige, der tilbyder at afhente brænde, så træet dermed ikke går til spilde.

Planker til borde og hylder

Større træstammer kan du vælge at få skåret op til planker, som du kan bruge til forskellige gør det selv projekter i dit hjem. Det kan være til et plankebord, en bænk, eller hylder. Eg, ask og bøg er nogle af de træsorter, som egner sig godt til opskæring. Vi vejleder gerne omkring mulighederne for at få din træstamme genanvendt til flotte planker.

Kontakt os på tlf. 21 72 72 04, så tager vi en snak om, hvordan du kan gavne klimaet ved at genanvende træ og grene fra træfældning og beskæring i din have.

Video af vores arbejde

Se korte klip fra nogle af de mange opgaver vi har løst i hele Midt- og Vestjylland.

Træfældning og beskæring 

Med årtiers erfaring og ekspertise inden for træfældning, topkapning, beskæring og stubfræsning, hjælper vi dig. 

Vi er professionelle og sikrer opgaven bliver løst sikkert og effektivt, så du er tilfreds.