fbpx

Stykvis fældning af vanskelige træer

Stykvis fældning

Når et træ ikke kan fældes i fuld længde, er løsningen i stedet stykvis fældning. Træet bliver fældet i mindre stykker ved at at klatre op i det eller fra en teleskoplift. Når træet hælder ind over bygninger eller andre forhold i omgivelserne gør, at fældningen skal være meget kontrolleret, løser vi altid opgaven ved at fælde i sektioner oppefra.

 

Fældning ved klatring

Vi tjekker altid træet for sygdomme, råd og svamp for at afgøre, om det er forsvarligt at klatre i det. Avanceret klatreudstyr er et must og det gør, at vi kan klatre i mange forskellige typer af træer.

 

Fældning fra kurv på en lift

Nogle træer er det ikke muligt at klatre i. Det kan være de er rådne, så det ikke er forsvarligt. I de tilfælde er fældning fra kurven på en teleskoplift løsningen. Maskinen bliver parkeret i nærheden og så er det muligt at styre liften til toppen af træet og fælde det stykvis. Stykkerne placeres i kurven, så de kommer ned til jorden uden risiko for at ramme noget.

 

Teleskoplift til vanskelige træer

Har du flere eller meget store vanskelige træer, kan vi give dig et godt tilbud på stykvis fældning fra kurven på en teleskoplift. Der er en startomkostning forbundet med at transportere liften til din adresse, men derimod er tidsforbruget pr. træ markant mindre end ved klatring.

 

Hvad koster stykvis fældning?

Vi har ingen listepriser, men giver en fair pris pr. opgave efter vi har talt med dig og vurderet din hvad du vil have lavet. Det påvirker også prisen, om din opgave haster, eller vi kan pulje den med andre opgaver i dit område. Typisk indenfor 1-4 uger.

 

Ring for at høre nærmere om stykvis fældning af dit træ

Når du kontakter os, får vi afklaret, om dit træ skal fældes stykvis for at det er forsvarligt. Ring på tlf. 21 72 72 04. Tager vi ikke telefonen, ringer vi tilbage. Også aftener og i weekender.

Video af vores arbejde

Se korte klip fra nogle af de mange opgaver vi har løst i hele Midt- og Vestjylland.

Træfældning og beskæring 

Med årtiers erfaring og ekspertise inden for træfældning, topkapning, beskæring og stubfræsning, hjælper vi dig. 

Vi er professionelle og sikrer opgaven bliver løst sikkert og effektivt, så du er tilfreds.