fbpx

Simpel træfældning fra jorden hvor træet kan fældes i fuld længde

Simpel træfældning

Schultz Træfældning dækker hele Midt- og Vestjylland, hvor vi rykker ud og hjælper dig med simpel træfældning. Når der er tilstrækkelig plads til, at vi kan fælde dit træ i fuld længde fra jorden, tilbyder vi denne form for træfældning.

Det beror altid på en konkret vurdering af dit træ, om vi tilbyder at simpel træfældning fra jorden. Vi ser på, hvordan træet er placeret i forhold til omgivelserne. Der må hverken være bygninger, carport, drivhus, veje, stier eller lign. som træet kan ramme. Højden på træet er afgørende. Men derudover ser vi også på, om der er sygdom og om det hælder i en bestemt retning.

Vurderer vi, at simpel træfældning i fuld længde ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, tilbyder vi i stedet stykvis fældning ved at klatre op i træet eller bruge teleskoplift med kurv.

 

Hvad koster simpel træfældning?

Simpel træfældning har en lavere pris end fældning af vanskelige træer. Det er hurtigere og kræver mindre udstyr at fælde et træ fra jorden i fuld længde. Vi skal hverken bruge avanceret klatreudstyr eller teleskoplift til stykvis fældning oppefra.

Har du et eller flere mindre træer, der kan fældes i fuld længde, vil prisen typisk være DKK 750-1500 pr. træ. Vi udfører den simple træfældning næste gang, vi har en pulje med opgaver i dit område. Typisk indenfor 1-4 uger. Vi giver altid besked et par dage inden vi løser din opgave.

For et mindre tillæg, kan du tilvælge opskæring af stammen til brændestykker, så stammen kan genanvendes til brænde. Vi tilbyder også stubfræsning, så stubben ikke kommer i vejen, hvis du vil bruge pladsen til græs, terrasse eller havebed. Har du i forvejen andre stubbe i haven, kan vi stubfræse dem samtidigt til en god pris.

 

Ring for at bestille simpel træfældning

Når du kontakter os, afklarer vi, hvordan vi kan udføre din opgave. Send gerne en SMS eller e-mail med billeder af træerne og lokationen. Så hører du fra os hurtigst muligt. Vi svarer typisk også aftener og weekender. SMS eller ring på tlf. 21 72 72 04.

Video af vores arbejde

Se korte klip fra nogle af de mange opgaver vi har løst i hele Midt- og Vestjylland.

Træfældning og beskæring 

Med årtiers erfaring og ekspertise inden for træfældning, topkapning, beskæring og stubfræsning, hjælper vi dig. 

Vi er professionelle og sikrer opgaven bliver løst sikkert og effektivt, så du er tilfreds.