fbpx

Træfældning

Professionel træfældning

Selvom de har stået i haven i mange år, kommer man sjældent udenom at give havens store og flotte træer en tur med motorsaven. Uanset om træerne skal topkappes eller fældes, står vi klar til at hjælpe. Hos Schultz Træfældning er vi eksperter i at udføre professionelle træfældninger, og vi går til opgaven med en stor viden om, hvordan vi på bedste og mest forsvarlige vis løser opgaven. 

 

Træfældning kan være nødvendigt

Træer er ofte meget smukke, men de kan i nogle tilfælde gøre mere skade end gavn. Det kan være, at de skygger for meget for solens stråler, eller det kan være, at de står for tæt på huset og er begyndt at gøre skade på tag og murværk.

Det er i langt de fleste tilfælde alt for risikabelt selv at forsøge at håndtere de ofte høje og store træer. For at sikre den mest forsvarlige fældning eller topkapning af træet, anbefaler vi, at du får professionel hjælp – og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe! Vi er din sikkerhed for, at arbejdet udføres på bedste og mest forsvarlige vis, så hverken personer eller de omkringliggende huse er i risikozonen, når vi udfører opgaven.  

Hos Schultz Træfældning udfører vi alle former for træfældning. Med mange års erfaring fra træ- og håndværksindustrien, har vi den helt rette viden og de nødvendige redskaber til at udføre selv de mest komplicerede typer af opgaver indenfor træfældning.   

For Schultz Træfældning er der ingen opgaver, der er hverken for store eller for små. Vi kan håndtere alle typer opgaver – lige fra de hurtige og simple til de mere komplicerede og tidskrævende. Du kan altid være sikker på, at vi udfører alle opgaver med stor omtanke og præcision, så du har fået det bedste resultat, når vi er færdige.

 

Træfældning for private, offentlige og virksomheder

Vi udfører opgaver indenfor træfældning for både private, det offentlige og alle øvrige virksomheder, der kan have brug for det. Hvad end det er et træ i din private have, et træ ved rådhuset eller på din virksomhedsgrund, står vi klar til at hjælpe. Vi vurderer hver enkelt opgave, og vi giver et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

Når du kontakter os med en konkret opgave, gennemgår vi den altid grundigt med dig. På denne måde er vi med til at sikre, at begge parter er enige om, hvad opgavens omfang er. På baggrund heraf giver vi dig et helt uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21 72 72 04 eller mail kontakt@schultztræ.dk.

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring med håndværk, landbrug og skovmandsarbejde, og vi har derfor en bred viden indenfor vores branche. 

Du kan derfor være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.