fbpx

Træfældning

Professionel træfældning

Selvom de har stået i haven i mange år, kommer man sjældent udenom at give havens store og flotte træer en tur med motorsaven. Uanset om træerne skal topkappes eller fældes, står vi klar til at hjælpe. Hos Schultz Træfældning er vi eksperter i at udføre professionelle træfældninger, og vi går til opgaven med en stor viden om, hvordan vi på bedste og mest forsvarlige vis løser opgaven.

 

Træfældning for private, offentlige og virksomheder

Vi udfører opgaver indenfor træfældning for både private, det offentlige og alle øvrige virksomheder, der kan have brug for det. Hvad end det er et træ i din private have, et træ ved rådhuset eller på din virksomhedsgrund, står vi klar til at hjælpe. Vi vurderer hver enkelt opgave, og vi giver et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

Når du kontakter os med en konkret opgave, gennemgår vi den altid grundigt med dig. På denne måde er vi med til at sikre, at begge parter er enige om, hvad opgavens omfang er. På baggrund heraf giver vi dig et helt uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21 72 72 04.

Få hjælp til træfældningen

Vi har mange års erfaring, har fældet flere tusinde træer og har derfor en bred viden indenfor vores branche.

Du kan være sikker på, at du med vores hjælp får den bedste og mest forsvarlige beskæring og fældning af træerne i din have.